Vi gillar väggar

…och vi tycker extra mycket om väggar som är fyllda med posters. Därför säljer vi posters för barn och designintresserade vuxna. Hos oss hittar du posters, affischer eller prints (är samma sak!) av hög kvalitet till rimliga priser.

Vårt fokus är barnposters och motiv för inredning av barnrum men det är egentligen bara kreativiteten som begränsar var de passar. Vi vill hjälpa alla som gillar inredning att skapa fina, levande rum som fångar både trender och personliga uttryck.

Walladore är skapat av oss, Daniel och Björn, för att vi älskar design och barn. Att vi dessutom är löjligt förtjusta i att lära oss om användarbeteenden, ehandel och att göra folk glada är en del av det också. Formmässigt har vi våra rötter i den nordiska designtraditionen; vi gillar det enkla och genomtänkta. Med Walladore hoppas vi på att kunna bidra med inspiration och något fint att hänga på väggen.

Våra hjältar är alla ni som skapar fina hem med våra posters och artisterna bakom motiven. Motiven skapas i vårt internationella kreatörsnätverk och av vårt eget designteam. Vi lägger till nytt material allteftersom; baserat på vad ni som handlar tycker, vilka trender som gäller och vart artisternas kreativitet för oss.

Daniel och Björn
Walladore AB
[email protected]
08-55 92 66 40