2.5-åringens 5 favoritkaraktärer från böcker och tv-serier

Daniel (en av Walladores grundare) pratade med Georg, knappt 3 år gammal, om karaktärer från tv-serier, filmer och böcker. Vilka figurer Georg gillar varierar över tiden – ibland från en dag till nästa – men några karaktärer återkommer. Här är Georgs Topp 5!

Nicke Nyfiken

5. Nicke Nyfiken

Nickes nyfikenhet leder honom och hans vän Mannen med den gula hatten in i en hel del trassel – och roligheter! Nicke Nyfiken är fullspäckad med roliga, spännande och underhållande äventyr som får hela familjen att skratta!

Peppa Pig

4. Peppa Pig

Peppa bor med sin mamma och pappa och hennes lilla bror, George. Hennes äventyr är roliga, ibland involverar de några tårar, men slutar alltid lyckligt.

Benny

3. Benny

Benny är busig och alert som få och helt underbart tecknad. Världens fräsigaste gris!

Bamse

2. Bamse

Världens starkaste björn är inte bara stark – utan också snäll. Äventyren med Lille Skutt, Skalman och de andra vännerna är både spännande och ofta lite lärorika.

Pippi Långstrump

1. Pippi Långstrump

Hon är världens starkaste, har fräknar och röda flätor som står rakt ut, säger emot vuxna och är allmänt ouppfostrad. Hon bor utan föräldrar i Villa Villekulla tillsammans med Lilla gubben och Herr Nilsson. Hon äter “krumelurpiller” (som gör att man aldrig blir stor), hennes mamma är i himlen, hennes pappa Efraim Långstrump är kung på söderhavsön Kurrekurreduttön och hon har en kappsäck full med guldpengar. Pippi är fantastisk!

Vilka är dina barns favoriter?

Skriv gärna till oss på info@walladore.se eller via Facebook och berätta. Vi älskar att höra vad barn tycker!