Hur kan vi hjälpa till?

Vi svarar på dina frågor inom 24 timmar via Messenger · Instagram · Skype · 076-882 15 10 · kundservice@walladore.se

Walladore, Torskholmsvägen 9, 133 37 Saltsjöbaden


Våra posters

Vi gör inte allt, men det vi gör försöker vi göra riktigt bra. Våra posters trycks på matt, obestruket, åldersbeständigt och miljömärkt premiumpapper med 240 g ytvikt. Det ger ett kraftigt och tåligt papper med en genuin papperskänsla och väldigt fin bildåtergivning. Motiven skapas av illustratörer, fotografer och designers i vårt internationella kreatörsnätverk. Våra posters levereras utan ramar men passar i alla standardramar.


Beställ

För din beställning gäller våra köpvillkor. När vi mottagit din beställning börjar vi packa den. Därför går det ofta inte att ändra i en lagd beställning. Om du vill ändra, hör av dig så snart som möjligt så gör vi vad vi kan för att ordna det.

Betala

Betala via Klarna med kort, direktbetalning, faktura eller delbetalning. Vilka betalsätt som finns tillgängliga kan variera. Vi tar inte ut någon fakturaavgift.

Leverans

Följ din beställning.
Vi bjuder på frakten om du handlar för mer än 300 kr. För övriga beställningar tar vi ut en fraktavgift på 39 kr.
Vi levererar inom EU. Om du vill att vi skickar till ett annat land så kan du kontakta oss så gör vi vad vi kan för att ordna det. Extra fraktavgift tillkommer på beställningar till andra länder än Sverige.
Vi levererar via Postnord och du kan hämta dina posters hos ett Postnord-ombud 1-3 arbetsdagar efter att vi lämnat paketet till dem.

Ångerrätt

Du har ångerrätt i 14 dagar efter att du hämtat ut varan. Du kan ångra ditt köp förutsatt att varan returneras tillsammans med de etiketter och originalförpackning som ursprungligen följer med. Är varan i oskadat skick krediterar vi köpebeloppet med avdrag för en returavgift om 49 kronor. Har varan skadats när du hanterat den drar vi av för värdeminskningen.

Retur

Returetiketten som du behöver för att returnera varan följer med i förpackningen. Gör så här:

  1. Lägg produkterna som ska returneras i originalförpackningen och förslut väl.
  2. Fäst den självhäftande returetiketten utanpå förpackningen så att den täcker den ursprungliga etiketten.
  3. Lämna paketet till närmsta PostNord-ombud.
Om ångerrätt, returer, reklamationer och byten.

Personuppgifter

När du handlar av oss behöver vi veta ditt namn, din adress och andra personuppgifter. Vi använder dom för att leverera dina posters till dig. Vi och våra partners sparar även din IP-adress. Om hur vi använder och skyddar dina personuppgifter.
Vi samlar också in information om hur alla besökare använder webbplatsen. För att kunna göra det använder vi cookies.


Du får använda våra bilder (delvis)

Du får gärna ta foton av våra posters hemma hos dig och visa upp på sociala medier, i din blogg, etc. Du får även använda de bilder som finns här på walladore.se så länge som du länkar till oss och skriver att bilden kommer härifrån och vem som skapat den, om vi har angett det.
Du får inte kopiera våra posters.
Mer om hur du får använda våra bilder.


Samtliga villkor

All information, på en sida.